Скумбрія Тихоокеанська з головою свіжоморожена, вагова

Артикул: 2539933

(4)

Бренд
Походження
морська риба
Тип пропозиції
вагові
Тип
тушка з головою
Вид риби
скумбрія

Інформація про товар

Вуглеводи
0 г/100г
Калорійність ккал
191 ккал/100г
Вид риби
скумбрія
Умови зберігання
Зберігати в морозильній камері
Бренд
Походження
морська риба
Білки
18 г/100г
Тип пропозиції
вагові
Жири
13.2 г/100г
Температура зберігання
-18°С
Тип
тушка з головою
Пакунок
без пакування
Вологість
80 - 85%
Країна виробництва
Україна
Термін зберігання товару
540
Опис

Тихоокеанська скумбрія вагова


Ця рибка здатна стати ключовою стравою на вашому святковому столі. Продається в цілому вигляді (разом із головою). Заморожена за допомогою шокових методів, при яких прямо на судні рибу піддають дії низької температури. Так її зовнішній вигляд, смак та склад корисних мікроелементів не змінюється.

Джерело корисних речовин


Всі знають, що скумбрія надзвичайно багата на жирні кислоти. Великий вміст Омега-3 позитивно впливає на процеси, що відбуваються в головному мозку, серцево-судинній системі. А такі речовини, як фосфор, фтор, йод та низка антиоксидантів роблять м'ясо скумбрії безцінним.

Смачна та проста у приготуванні


Мінімум часу для приготування потрібно розмороженій рибі: в духовці при температурі 180°С вона дійде до потрібної кондиції вже через 30 хвилин. Зберегти соковитість допоможе фольга, обернувши в яку рибу, ви зможете смачно запекти її зі спеціями і добавками. А якщо хочете забрати зайвий жир – приготуйте страву на грилі.

Відгуки (4)

2.25

Наталія

16 січня 2025

Якщо почитати хоча вікіпедичні статті стосовно родини Скумбрієвих, то стає зрозумілим, що вона поділяється на підродини або тріби: власне скумбрія, макрель, пеламіда та тунець. І ось з зображень різних латинських назв цих риб зрозуміло, що скумбрія у полоску, а макрель у крапку. Під загальною торговою назвою "скумбрія" або під неіснуючими назвами "блакитна скумбрія", "тихоокеанська скумбрія" продаються різні макрелі.  Головна різниця зі скумбрією - КРАПКИ на тілі, більші розміри, та сухе м'ясо, щось ближче до тунця, але світлувато-сірувате, не червоне. Я її запікаю з лимоном у розрізах по тушці. Рекомендую як багатий на білок продукт, якщо не любите жирну рибу.

Ми раді, що ви так детально поділилися своїми знаннями про скумбрію та макрель! Це дуже цікава інформація для любителів риби. Дякуємо також за ваш рецепт із лимоном у розрізах — такий спосіб приготування точно додасть рибі свіжості та аромату. Ідея для тих, хто шукає білковий, але менш жирний продукт, чудова. Смачного!

Ганна

16 грудня 2024

Скумбрія жахлива на смак. Погоджусь з попередніми коментарями. Не рекомендую!

Ми раді, що ви поділилися своєю думкою! Нам дуже шкода, що скумбрія не виправдала ваших очікувань. Ваші відгуки допомагають нам покращувати якість продуктів, і ми обов'язково звернемо увагу на ваш коментар. Дякуємо!

Вікторія

24 листопада 2024

Вона суха, не смачна . Взяли з дуру кілограмів 5 і думаю як тепер її готувати . Це жах

Ми раді, що ви поділилися своїм відгуком! Нам дуже шкода, що скумбрія не відповіла вашим очікуванням. Рекомендуємо звернути увагу на інші варіанти, можливо, це допоможе знайти більш підходящий продукт для ваших смаків.

Наявність у магазинах

Новинки

Рекомендуємо подивитися

Інші категорії ТМ Без TM