Тихоокеанська скумбрія вагова
Ця рибка здатна стати ключовою стравою на вашому святковому столі. Продається в цілому вигляді (разом із головою). Заморожена за допомогою шокових методів, при яких прямо на судні рибу піддають дії низької температури. Так її зовнішній вигляд, смак та склад корисних мікроелементів не змінюється.
Джерело корисних речовин
Всі знають, що скумбрія надзвичайно багата на жирні кислоти. Великий вміст Омега-3 позитивно впливає на процеси, що відбуваються в головному мозку, серцево-судинній системі. А такі речовини, як фосфор, фтор, йод та низка антиоксидантів роблять м'ясо скумбрії безцінним.
Смачна та проста у приготуванні
Мінімум часу для приготування потрібно розмороженій рибі: в духовці при температурі 180°С вона дійде до потрібної кондиції вже через 30 хвилин. Зберегти соковитість допоможе фольга, обернувши в яку рибу, ви зможете смачно запекти її зі спеціями і добавками. А якщо хочете забрати зайвий жир – приготуйте страву на грилі.