Філе хеку свіжоморожене
Максимально підготовлена до готування риба вже чекає. Філе хека заморозили, щоб зберегти всі його корисні властивості та подовжити термін зберігання. Вам не потрібно потрошити рибу і позбавлятися непотрібних частин – можна переходити до наступного етапу. Зробити вечерю з морською рибою стало ще простіше.
Джерело білку та вітамінів
Один із найкращих варіантів білку в раціоні меню прихильників правильного харчування – хек. Ця морська риба з низькою калорійністю добре насичує. А також вона корисна для шкіри, волосся, нігтів за рахунок вмісту омега-3, вітамінів В, А, Е, С та ніацину. І це лише частина того, що дає цей дар моря.
Універсальність у готуванні
Сам хек зручно вживати у їжу, адже він містить мінімум кісток. Його філе відмінно підходить для варіння, смаження, запікання. Воно досить нейтральне за смаком, за рахунок чого ви зможете самостійно надати страві потрібних акцентів. Чудове поле для кулінарних експериментів!