0
- За популярністю
- За додаванням
- Спочатку дешевші
- Спочатку дорожчі
Оцет по праву вважається однією з найпопулярніших приправ (якщо його можна так назвати) до багатьох страв. Його використовують у консервації, для приготування десертів, напоїв та не тільки. Але багато хто «губиться» біля полиць з різними видами оцтів і йде тільки з перевіреним «їдальням». Зате, якщо ви вирішили замовити оцет онлайн, у вас є час, щоб вибрати один або кілька інших варіантів.
Крім традиційного оцту, яким користувалися наші бабусі, є безліч інших варіантів:
Винний. Це традиційний французький оцет, в основі якого, звичайно, вино. Відмінність цього оцту від інших – приємний аромат та смак, які дарують рідини ефіри, що містяться у вині. Такий оцет може бути білим та червоним і виробляється він відповідно з білого або червоного вина. Червоний – насиченіший і дорожчий, його роблять із сортів винограду мерло та каберне, а смак з'являється завдяки витримці в дубових бочках. Він – основа маринадів, заправок для салатів та всіляких соусів. А білий роблять на основі білого сухого вина із світлих сортів виноградних ягід. Він легкий, підходить до м'яса та салатів.
Яблучний. У Сполучених Штатах тільки таким і користуються, вважаючи його найсмачнішим та найкориснішим. Він дійсно має м'який смак, у порівнянні з винним, а також багатий на мінерали та органічні кислоти. Задіюється як основа для маринадів і соусів і навіть додається в десерти.
Бальзамічний. Натуральний оцет бальзамічний – недешеве задоволення. Ціна на оцет в Україні не буває низькою, тож будьте уважні. Роблять бальзамічний оцет із світлого солодкого винограду та витримують у дубових бочках не менше 3-х років. Бувають варіант із витримкою у півстоліття! Чим довше такий оцет знаходиться в бочці, тим яскравіший аромат. Використовують його для страв світової кухні, він ідеальний і до риби, і до м'яса, а також підходить до фруктів та морозива.
А як столовий оцет? Про нього також не варто забувати, адже він – чудовий консервант для домашніх заготовок, а також підходить до соусів та салатів. Також столовий оцет – найпопулярніший маринад до шашлику у країнах СНД. Таким оцтом «гасять» соду у випічці і не лише.
Найпростіше купити оцет у Києві в інтернет-магазині VARUS. Доставку оформлюйте на сайті, а мобільний софт використовуйте для відстеження новинок, акцій, знижок та розпродажів. Купуйте оцет з доставкою в інтернет-магазині VARUS та отримуйте найякісніші продукти від вітчизняних та світових брендів!