0
- За популярністю
- За додаванням
- Спочатку дешевші
- Спочатку дорожчі
Раніше як було? Взимку вітамінів на прилавках майже не було ми нудьгували за першим листям салату, за редисом. Зараз можна купити свіжу зелень у Києві цілий рік. Її вирощують у міні-теплицях, і ви отримуєте чудовий корисний компонент для салатів, консервацій, супів, борщів, картоплі, рагу. Застосування зелені широко. Користь вища за всякі похвали. А ще зелень дає такий аромат блюду, що чути на всю кухню. Апетит прокидається сам.
Єдине, що мити зелень потрібно дуже ретельно. І від решток землі, і від добрив. Особливо, якщо даєте її дітям.
У нашому додатку ви можете подивитися, яка зелень є, яка у неї ціна, а замовлення зробити на сайті.
Раніше для зелені був потрібен сезон, а зараз цього просто немає. Цілий рік продається базилік, зелена цибуля, петрушка, кріп, імбир.
У зелені шикарний смак, аромат солодкий, гострий, ніжний. Залежно від того, яка вона. Вибирайте, що любите, прямо зараз, додавайте в Кошик, сушіть чи покладіть у морозилку. Робіть консервації влітку, маринуйте огірки, справжні, хрусткі, з барила. Не вдасться знайти такі в магазині, можна не намагатися.
У вас є таке благо цивілізації, як ноутбук чи смартфон. Очевидно, що саме з нього за кілька хвилин можна замовити свіжу зелень із доставкою. Нещодавно з'явилася у нас рукола. А спробуйте додати до салату базилік і побалувати себе вітамінами.
І звичайно, хто не любить запашний чай із м'ятою. Кур’єр вам привезе листя салату, цибулю, петрушку, кріп прямо додому.
Якщо якісь питання залишилися, у вас є можливість поговорити з нашими фахівцями телефоном. Телефонуйте, і вам допоможуть у виборі, підкажуть вартість свіжої зелені в інтернет-магазині. Вона буде у вас цілий рік. Коли ви її їсте, то ймовірності, що ви наберете вагу, практично не буде. У зелені обмаль калорій.
Її корисно їсти вагітним, нехай про неї не забувають і спортсмени. Просто кожному потрібно знайти свій улюблений пучок. І найкраще використовувати для заправки таки не майонез, а оливкову олію як здорову йому альтернативу. Можна додавати зелень до сметани та гірчиці, робити нові приправи, соуси, заправки, наприклад, до картоплі фрі чи риби. Є набагато цікавіші варіанти, ніж звичайний майонез.