Філе мінтая свіжоморожене
Завдяки заморожуванню м'ясо риби зберігається довго, а її смакові якості та корисні властивості не губляться. Свіжоморожений формат обробки дозволяє насолодитися морською рибою, навіть якщо вона не водиться у ваших краях. Філе мінтаю вже підготували до використання у стравах – очистили від зайвого та прибрали голову. Можна сміливо приступати до приготування!
Джерело вітамінів
Як і вся морська риба, мінтай багатий на йод: 100 грам достатньо для отримання повної денної дози цього мікроелементу. У цій кількості міститься 110% об’єму добової потреби у хромі та цілих 150% у кобальті. Позитивний вплив спостерігається при вживанні риби страждаючими на анемію. Супернизька калорійність робить мінтай топ-продуктом для зниження ваги.
Використання в кулінарії
Приготування представленої риби зводиться до будь-якого способу, коли вона проходить термічну обробку. Це може бути смаження на сковороді, варіння в окропі, запікання в духовці. Додавши улюблені спеції, трави та соуси, ви зробите мінтай відповідним вашим смаковим уподобанням.