Жовтохвіст свіжоморожений
Риба сімейства ставридових, що стане джерелом корисних речовин для вашого здоров'я, а ще – смачною стравою на вечерю. Свіжоморожений формат передбачає шокову заморозку безпосередньо після вилову, за рахунок чого продукт зберігає всі властивості. Продається в цілому вигляді на вагу.
Корисна та ситна
Як і всі жирні риби, ця дуже калорійна. Для дієтичних страв не найкраще рішення, зате чудово підійде для втамування голоду і досягнення ситості. А ще у цій рибі багато кислоти Омега-3, яка позитивно впливає на стан шкіри, нервової системи, хрящової структури. Крім цього, жовтохвіст багатий на вітаміни А, В, Е, К та масу необхідних організму мікроелементів.
Використання в кулінарії
На відміну від багатьох видів риби, жовтохвіст має щільну структуру м'яса, яка залишається такою навіть після термічної обробки. Ця властивість робить її чудовим інгредієнтом для салатів. Смачна риба і в перших стравах – супах, юшці. А японці готують із неї найкращі хамачі нігірі.