(1)
З цим товаром купують
1
Тимур
16 жовтня 2024
Запікав при 200 градусах майже 50 хвилин, а він твердий і сирий. Що за гарбуз такий незрозуміло
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дійсно, молоді гарбузи можуть бути твердішими, ніж зрілі. Щоб гарбуз добре пропікся, важливо нарізати його невеликими шматочками та дотримуватися рекомендованого часу випікання, інакше карамелізований цукор також може призвести до затвердіння скибочок. З найкращими побажаннями, компанія VARUS
Новинки
за 1 шт (500 г)
за 1 шт (430 г)
за 1 шт (430 г)
за 1 шт (430 г)
за 1 шт (400 г)
за 1 кг
за 1 шт (250 г)
за 1 шт (650 г)
за 1 кг
за 1 шт (50 г)
за 1 кг
за 1 шт (350 г)
Рекомендуємо подивитися
за 1 шт (50 г)
за 1 шт (500 г)
за 1 шт (350 г)
за 1 кг
за 1 кг
за 1 шт (500 г)
за 1 шт (250 г)
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
за 1 кг
Інші категорії ТМ Без TM