Яблуко сорту Голден
Один із сортів, які користуються найбільшою популярністю. Це яблуко полюбилося багатьом за рахунок свого солодкого смаку та вираженого аромату. М'якуш щільний і соковитий, може мати ледь виражений зелений відтінок, а коли плід дозріває, стає жовтуватим або кремовим. Смак же набуває пряних нот.
Корисні якості
За рахунок високого вмісту заліза яблука добре піднімають рівень гемоглобіну в крові. Використовуйте цю властивість фрукта, якщо є показання перейти на дієту при анемії та подібних захворюваннях. Крім цього, яблуко є природним заспокійливим, а своїм відмінним смаком піднімає настрій. Солодощі, які не шкодять фігурі!
Використання в готуванні
Помічено, що Голден смакують як у сирому вигляді, так і після термічної обробки. Завдяки цьому їх використовують у рецептах, де яблука стали обов'язковим інгредієнтом: пиріг «Шарлотка», різноманітні запіканки з рисом або сиром, карамелізовані плоди з медом та горіхами. А як приємно відкусити хрумку соковиту м'якоть – це гідно похвали, як окремий делікатес.