Салат Лола Біонда
Цей різновид салату латук з кучерявим листям підкорив гурманів своїм смаком, в якому органічно об'єдналися пікантні гіркі ноти та горіховий підтон. Його вживають у свіжому вигляді, за рахунок чого організм отримує максимум корисного від продукту. Крім кулінарії, знайшов своє місце в медицині та косметології.
Вітамінний склад
Мінімум калорій – максимум корисного. У складі зелені багато вітамінів (групи B, C, E, PP), мікроелементів (йод, селен, цинк, хром), макроелементів (магній, натрій, фосфор, кальцій, калій), амінокислот (треонін, лізин, лейцин, фенілаланін, валін). І це лише частина того, чим готовий поділитися з вами продукт.
Секрети від кулінарів
Декілька рекомендацій профі. Мийте тільки холодною водою, щоб листя не зав’яло. Краще не різати продукт, бо через окислення змінюється хімічний склад. Заправляйте соусом і соліть тільки перед подачею на стіл: так вигляд буде свіжим дуже довго. Зберігайте у холодильнику в овочевому відділі. Простежте, щоб листя було сухим.