Сом із головою охолоджений
Риба, що стала відомою завдяки своїм розмірам: деякі особини справжні гіганти – довжиною до 5 м та вагою до 400 кг! Звичайно ж, є представники набагато меншого розміру, яких зручно використовувати в кулінарії. Охолоджена риба у вигляді цілої тушки підходить для страв, які потребують цікавої подачі.
Суперкорисна риба
Не тільки великий розмір робить популярним сома, але і склад його м'яса. Ви отримаєте безліч мікроелементів, що позитивно впливають на організм: амінокислоти, нікель, кобальт, хром, фосфор, мідь, натрій, магній цинк, вітаміни А, С, Е, РР.
Королівське меню
Яка риба – таке і меню! З сома можна зробити масу делікатесів: запекти, нафарширувати, використати в супах та салатах. Подають із картоплею, овочами, стручковою квасолею, бататом, булгуром. Зелень, часник та лимонний сік – класичне поєднання під рибу.