Карась охолоджений ваговий
Ця річкова риба була мало не на кожному столі: карасики з риболовлі, не завжди великі, але такі смачні! А зараз можна купити такий, як хочеться. І втілити з ним найвишуканіші рецепти, не обмежуючись простою юшкою. Продається в цілому вигляді, що дозволяє експериментувати з подачею.
Малокалорійний продукт
Прекрасна риба для формування меню ПП. При невисокій калорійності карась є джерелом корисного білка з мінімальною кількістю жиру. Ця біла рибка містить багато амінокислот, фосфору, хрому та вітаміну РР. Ідеальний набір мікроелементів для вашого здоров'я.
Найкраща смажена рибка
Смажений карась – це класика. Подати на стіл красиву золотисту рибку можна досить швидко, адже вона смажиться не більше 4-5 хвилин з кожного боку. Якщо попався великий, зробіть надрізи на боках – так м'ясо швидше дійде до готовності. Найпростіший варіант, при якому підсолену рибу макають у муку і смажать на соняшниковій олії – одночасно і найсмачніший. Солодкувате філе ідеально розкриває свої смакові якості в такій компанії.