Родзинки отримують шляхом сушіння винограду. Ізюм сорту Джамбо це поєднання чудових смакових якостей та користі темних сортів винограду. До складу родзинок входить фруктоза та глюкоза. Вони є корисними вуглеводами та підвищують рівень інсуліну в крові. Користь сушених виноградних ягід була відзначена ще в давньогрецьких літописах.
Родзинки рекомендовані для підтримки організму завдяки великому вмісту корисних елементів. Органічні кислоти, що містяться в родзинках, корисні для здоров'я зубів та ясен. Він корисний для зміцнення серця та судин. У ізюмі міститься магній, калій, залізо, марганець, бор, протеїни, тіамін та азотисті речовини. У невеликій кількості клітковина, зола та вітаміни групи В.