Розморожена форель на вагу
Купуючи свіжу рибу, ви можете бути впевнені в якості на всі 100%. Продається у вигляді цільної тушки з головою. Попередньо її вже випатрали, тому залишається лише приготувати страви за улюбленою рецептурою. Розморожений продукт не дає зайвої ваги за рахунок води або льоду – лише маса, що може бути використана повністю в приготуванні їжі.
Користь червоної риби
Суперпоживний продукт з невисокою калорійністю містить багато корисних речовин: вітаміни А, B12, D, амінокислоти (триптофан, лізин, гліцин), мікроелементи (кальцій, калій, йод, магній, фосфор). Зміцнення опорно-рухового апарату, покращення судинної діяльності, позитивний вплив на стан волосся та нігтів – це лише частина того, що здатна дати червона риба при регулярному вживанні.
Страви з фореллю
Раціон, до якого включені представники сімейства лососевих, сміливо можна назвати здоровим. Кількість страв, які готують із форелі, велика. Найпростіший і найпопулярніший варіант – запекти рибу у фользі з лимоном. Також її можна додати до супу або салату. У будь-якому варіанті вона добре поєднується з чебрецем, фенхелем, кропом.