Креветка Ванамей у глазурі
Свіжоморожена креветка Ванамей підлягає тривалому зберіганню і добре зберігає свої корисні якості за рахунок технології глазурування. При такому методі її поверхню покривають крижаною кіркою, щоб не випаровувалася волога. Відсутність кисню перешкоджає окисленню м'яса, за рахунок чого смак зберігається таким, як має бути.
Смачний та корисний продукт
Ванамей – королівська креветка. Вона відрізняється чудовими смаковими якостями, а назву свою отримала через великий розмір. Велика кількість м'яса містить чимало корисних вітамінів та мікроелементів: груп A, B, D, E, цинк, селен, калій, кальцій, йод. І це лише частина того, що дає цей чудовий продукт.
Різні способи приготування
Морепродукти можна використовувати у складі багатьох страв (супів, салатів, піци). А можна просто відварити в солоній воді та подати з лимонним соком – таке поєднання розкриває смакові особливості креветки у кращому вигляді. Ще один простий варіант приготування – смаження на грилі. Швидко та смачно!