Ароматний сорт Басматі став одним із тих видів рису, які впізнають по запаху. Він дуже приємний і незабутній, а смак має вершкові акценти. Прекрасний варіант для широкого застосування у кулінарії. Рисову крупу виробляють із сировини, що росте у передгірній місцевості, де клімат та рельєф формують органолептичну структуру продукту.
До того, як крупа потрапляє в упаковку, всі зерна проходять кілька етапів обробки та відбору. Шліфування дає можливість позбутися оболонки, після чого рис стає ніжнішим і краще перетравлюється. При цьому термін його зберігання помітно збільшується. Якщо на зерні є плями або воно відрізняється за кольором – у пачці ви його не побачите.
Максимум страв, які виготовляють на базі рису, можна зробити з Басматі. Він практично позбавлений клейковини, тому після легкого промивання та подальшого варіння не склеюється. У салатах, плові, супах він показує себе як передбачуваний та якісний інгредієнт.
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!
Новинки
Рекомендуємо подивитися
Інші категорії ТМ Varto