В набір входить:
1. Сочевиця червона
2. Сочевиця зелена
3. Горох зелений
4. Крупа рисова шліфована
5. Овочі сушені (морква сушена подрібнена, цибуля сушена подрібнена, паприка сушена подрібнена)
6. Спеції (часник сушений мелений, перець чорний мелений)
7. Сіль
Спосіб приготування гарніру:
Ретельно промити рисово-бобову суміш із пакета і висипати в 700-750 мл окропу. Додати вміст пакету зі спеціями та 2 столові ложки рослинної олії. Варити на слабкому вогні до готовності (приблизно 30-40 хвилин). За бажанням додати вершкове масло. Дати постояти 5-10 хвилин.
Спосіб приготування гарніру в мультиварці:
В чашу від мультиварки налити 700-800 мл води. Додати промиту рисову – бобову суміш, овочі та спеції з пакетику та 2 столові ложки рослинної олії. Виставити програму «Тушіння-томління» та варити до готовності (приблизно 30-40) хвилин. За бажанням додати вершкове масло.
Спосіб приготування супу:
Ретельно промити рисово-бобову суміш з пакету та висипати в 1,5-1,8 л окропу. Додати вміст пакету зі спеціями та 2-3 столові ложки рослинної олії. Варити на слабкому вогні до готовності (приблизно 30-40 хвилин). Наприкінці варіння досолити за смаком. За бажанням додати подрібнену зелень кропу та/або петрушки.