Рис для суші Akura
Особливістю рису, який обирають для приготування суші, став високий вміст крохмалю. Завдяки цій характеристиці він вбирає багато вологи і зберігає чіпкість, яка допомагає тримати форму. У результаті рол не розпадається, а загальна маса не перетворюється на кашу занадто м'якої консистенції.
Сорт Камоліне
Історія свідчить, що цей рис з далекого Єгипту. Сорт кругозернистий, самі ж зернятка мають середній розмір. Представлена крупа білого вигляду відшліфована за допомогою олії. Процес позбавлення від оболонки допомагає прибрати клітковину та збільшити частку крохмалю у готовому продукті. Зовнішній вигляд зернят після шліфування нагадує перлини – акуратні, невеликі, гладкі.
Корисні властивості
Ключовою властивістю рисової крупи стала відсутність глютену, що так важливо для тих, хто має непереносимість цієї речовини. Крім цього, вона багата на вітаміни групи В, фосфор, калій, амінокислоти. Структура рису торгової марки Akura дозволяє йому легко і швидко засвоюватися.