Метод Де Чекко- це традиційна обробка за рецептом, якому більше 130 років.
З 1886 року ми вибираємо кращу тверду пшеницю, вирощену в Італії і в решті світу, подрібнену на нашому млині в Фара С. Мартіно (Швейцарія). Це гарантує виробництво неповторних макаронних виробів з цільного зерна, з унікальними якостями і відмінною стійкістю до варіння.
Повільна сушка при низькій температурі, типова для «методу De Cecco», означає, що при дегустації макарони демонструють «високу інтенсивність аромату і сильний смак без гіркоти», як показали інструментальні сенсорні дослідження.
De Cecco Integral Pasta містить частини зерна пшениці, включаючи цінні зародки пшениці.
Паста з непросіяного борошна De Cecco багата клітковиною і фосфором і є природним джерелом білків, заліза, тіаміну (вітамін B1), магнію і цинку. Фосфор, залізо, тіамін (вітамін B1) і магній сприяють «нормальному енергетичному метаболізму». Різноманітне і збалансоване харчування і здоровий спосіб життя необхідні для доброго здоров'я.