Фузіллі родом з північної Італії. За формою фузіллі нагадує невелику веретено, звідки і пішла назва цього виду пасти.
Фузіллі - три скріплені разом і закручені по спіралі лопаті - прекрасно утримує соус. З фузіллі неможливо помилитися: вони прекрасно поєднуються з усіма видами соусів. З цим видом пасти легко експериментувати - результат завжди буде приголомшливим.
Фузіллі найкраще підходять до соусів на основі м'яса або сиру, проте також прекрасно розкривають свою індивідуальність в салатах: дрібно нарізані свіжі овочі, спеції, тунець, заправлені оливковою олією - ідеальний варіант пізньої вечері. Якщо ви шукаєте простий рецепт, то можна приготувати фузіллі з класичним соусом Базиліка, додавши в нього улюблений сир. Якщо хочеться чогось вишуканого, подайте фузіллі зі спаржею і прошутто: відваріть фузіллі і спаржу, з'єднайте всі разом з прошутто - успіх вам гарантований.
Варити: 11 хв.