У магазинах можна знайти багатий вибір макаронних виробів з різноманітними характеристиками від різних виробників. Але в чому полягає різниця між різними виробами? Перш за все, в якості використовуваної крупи з твердих сортів пшениці. Якість має бути найвищим. І ще: чим більше крупка багата клейковиною (це білок, що міститься в твердих сортах пшениці, який не розчиняється у воді), тим краще виходять макаронні вироби, тому що клейковина забезпечує твердість макаронів під час варіння. Макаронні вироби класичних форматів завжди має ідеальне вміст клейковини, завдяки чому можна подавати на стіл тарілку італійської пасти ідеального приготування і найкращого смаку. Адже за цим продуктом варто компанія, більш, ніж сто років займається виробництвом макаронних виробів. Найкращий відбір пшениці для усталеної лінії продукції. Вона здатна задовольняти будь-які вимоги форматів, якості і готування.