Інтенсивний, фруктовий Barbaresco DOCG від Arione. Чудове вино, виготовлене із 100% винограду Неббіоло. Після збирання виноград відокремлюють від стебел і пресують. Вино ферментується в ємностях з виноградною шкіркою при контрольованій температурі, яка ніколи не перевищує 25 ° C, поки весь цукор не перетвориться на спирт. Після ферментації шкірка винограду просочується суслом приблизно на півроку, протягом яких вино перекачують три-чотири рази. Вино витримується не менше двох років у великих дубових діжках, і протягом цього періоду вино декантується двічі на рік, щоб гарантувати правильне дозрівання вина. Крім двох років у великих дубових бочках, вино остаточно витримується у маленьких бочках. Після фільтрації та розливу пляшки витримують не менше трьох місяців, перш ніж надійти у продаж