Текіла Jose Cuervo Especial Reposado 38%
Один з найпопулярніших брендів, що виробляють текілу. Блакитна агава зібрана в мексиканському штаті Халіско, де ростуть найкращі рослини. Коли корінь накопичує у собі велику кількість цукру, агаву зрубують. Зазвичай цей період займає 6-12 років. З такої сировини виходить найкраща текіла Jose Cuervo.
Органолептика напою
Дегустатора вразить особлива м'якість, у якій простежуються виражені інтонації агави. Цікава гра ванільно-дубової бази надає смаку пікантних нот. Посмак приємний, з легкими тонами спецій. Багатогранний аромат тішить рецептори легкими відтінками цитрусу, агави, ванілі та дубової бочки.
Способи подачі текіли
Текілу прийнято пити у чистому вигляді. Класична подача із сіллю та шматочком лайма – не єдиний формат вживання. Наприклад, лайм замінюють апельсином, а сіль – корицею. М'який варіант, який розкриває алкоголь з нового боку.