Текіла Espolon Reposado 40%
Преміальний формат, що на 100% складається з агави. Рослина для напою береться з плантацій мексиканського штату Халіско – батьківщини ідеальної сировини для створення текіли. Espolon Reposado витримують не менше 1 року в дубових бочках і піддають ретельній багатоетапній дистиляції, за рахунок чого вона набуває свого фірмового смаку.
Смакові особливості
При дегустації органолептика вражає своєю багатогранністю. Смак дуже м'який, не дратує рецептори. Наповнений соковитими тропічними фруктами, що органічно поєднуються з м'ятою, карамеллю та дубом. Посмак шліфує цю піраміду пряними ваніллю та корицею. Аромат приємний, основні ноти – агава та банан.
Як пити і з чим поєднувати
Текіла – класика алкоголю, що п'ють у чистому вигляді. Схема «Лизни, випий, закуси» працює не лише з сіллю та лаймом, а й з корицею та апельсином. У складі коктейлів чудово показала себе як у солодких поєднаннях («Текіла Санрайз», «Маргарита»), так і в солоних («Сангріта», «Бандерита»). У поєднанні з пивом стає дуже м'якою, але й п'янить сильніше.