Датський сир м'який St. Clemens Danish Blue Cheese Danablu робиться з коров'ячого молока, закваски, солі і культури плісняви роду рокфорового пеніциліну. Витриманий не менше 5 тижнів. Має білий колір з красивою їстівною блакитною пліснявою, відкриту структуру, 50% жирність. Делікатес Данаблу відрізняється пікантним, сильним і характерним смаком. Компанія Bornholms Andelsmejeri amba використовує тільки високоякісне молоко корів у Борнхольме, що пасуться усе літо. Солоний вітер з моря допомагає надати молоку відмінний аромат, який потім ви можете відчути в якісному сирі. М'який сир Блю з Дании добре підходить з фруктами і ягодами (грушами, інжиром, виноградом), каперсами, салатами і різними напоями. Добре намазується, але можу трохи розсипатися.