Назва продукції говорить сама за себе – перед вами якісний напівфабрикат, здатний вгамувати голод. І зробить це він зі смаком – готуйтеся до добавки. Вже підготовлені пельмені ретельно сформували в однакові вироби, які потребують лише остаточної фази готування: варіння чи смаження, на ваш смак.
Свинина та яловичина
Отримати ідеальний фарш виявилося досить просто: у правильних пропорціях змішати яловиче та свиняче м'ясо, додати цибулю та спеції. Тісто тонким шаром огортає начинку, насичуючи пельмень водою зсередини. Наваристий бульйон – невід'ємна складова вдало приготовленої страви.
Високоякісна заморозка
Після того, як партія пельменів приготована, вона заморожується. Таким чином досягається можливість зберігати напівфабрикат у морозилці тривалий час – до півроку. У процесі не губляться основні якості продукту, що робить його популярним у побуті. Відкривайте морозилку – майже готовий обід чекає.