Гіоза Vici з яловичиною 800 г

Артикул: 2567149
курка
яловичина
качка
сайда та овочі
свинина та яловичина
індичка
сьомга
яблуко та кориця
255.30 214 грн
за 1 шт (800 г)
Бренд
Тип пропозиції
фасовані
Добавки
без добавок
Тип начинки
м'ясна
Вид
пельмені

Інформація про товар

Вуглеводи
28.2 г/100г
Добавки
без добавок
Калорійність ккал
177 ккал/100г
Вага
800 г.
Серійна лінійка
немає
Умови зберігання
Зберігати при температурі не вище -18ºC
Пакунок
Flow-пак
Бренд
Тип пропозиції
фасовані
Начинка
яловичина
Тип начинки
м'ясна
Білки
9.6 г/100г
Жири
2.5 г/100г
Температура зберігання
-18 ºC
Склад
Начинка 60%: вода питна, яловичина 21%, цибуля, яловичий жир-сирець 11%, білок яєчний, білок соєвий, сіль кухонна, борошно пшеничне вищого ґатунку (містить глютен), спеції (містять гірчицю), цибуля-порей корейська, часник. Тісто 40%: борошно пшеничне вищого ґатунку (містить глютен), вода питна, олія ріпакова, сіль кухонна
Країна виробництва
Литва
Вид
пельмені
Термін зберігання товару
548
Опис

Яловичі пельмені Гіоза Vici


Простий та швидкий обід за 5 хвилин – легко. Якщо любите пельмені і не бажаєте довго возитися з ними, зверніть увагу на представлений продукт від Vici. Тонке нейтральне тісто з начинкою із ніжної соковитої яловичини стало ідеальним поєднанням, що не може не сподобатися. Залишилося дістати пачку з морозилки та вибрати спосіб приготування.

Новий формат звичної страви


Особливістю пельменів гьодза стало те, що їх смажать. При цьому ще давно було відомо про страву цзяоцзи – класичні пельменні вироби. Тепер, додавши нові інгредієнти, можна готувати інший вид пельменів, насолоджуючись новим втіленням старої страви.

Секрет приготування


Коли смажите пельмені на сковороді, у фінальному етапі приготування можете додати трохи води – щоб пара довела страву до кондиції. При цьому варто уважно стежити за кількістю рідини: якщо вона залишиться в ємності, є ризик не отримати тої самої характерної хрумкої структури.

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах

Рекомендуємо подивитися