Яловичі пельмені Гіоза Vici
Простий та швидкий обід за 5 хвилин – легко. Якщо любите пельмені і не бажаєте довго возитися з ними, зверніть увагу на представлений продукт від Vici. Тонке нейтральне тісто з начинкою із ніжної соковитої яловичини стало ідеальним поєднанням, що не може не сподобатися. Залишилося дістати пачку з морозилки та вибрати спосіб приготування.
Новий формат звичної страви
Особливістю пельменів гьодза стало те, що їх смажать. При цьому ще давно було відомо про страву цзяоцзи – класичні пельменні вироби. Тепер, додавши нові інгредієнти, можна готувати інший вид пельменів, насолоджуючись новим втіленням старої страви.
Секрет приготування
Коли смажите пельмені на сковороді, у фінальному етапі приготування можете додати трохи води – щоб пара довела страву до кондиції. При цьому варто уважно стежити за кількістю рідини: якщо вона залишиться в ємності, є ризик не отримати тої самої характерної хрумкої структури.