Пельмені Гіоза Vici з куркою
Настав час познайомитися зі стравою японської кухні – пельменями gyodza (гьодза, гіоза). Представлений продукт торгової марки Vici став способом зробити екзотичну страву вдома. Формат напівфабрикату суттєво економить час: основну роботу вже зробили за вас. Залишилося лише дістати продукт із морозилки та завершити розпочате.
Смажені японські пельмені
Одна з гіпотез розповідає, що ця страва стала продовженням іншої: початковою базою були смажені пельмені цзяоцзи, а вже після цього з'явилися гьодза. Удосконалений рецепт передбачав наявність нових добавок, що дозволило їжі заграти новими барвами смаку.
Секрети приготування
Рецептура приготування передбачає два варіанти смаження – на сковороді та у фритюрниці. Приділіть увагу кількості води на завершальному етапі обробки: щоб досягти хрусткої золотистої скоринки, потрібно дати рідини повністю википіти. Також можна приготувати пельмені класичним способом за допомогою варіння чи пари.