0
- За популярністю
- За додаванням
- Спочатку дешевші
- Спочатку дорожчі
Природні нерафіновані олії не просто урізноманітнять наш щоденний раціон. Вони міститься «ударна» порція мікроелементів, вітамінів та інших корисних для людського організму компонентів. Більшість такої продукції виробляється холодним віджимом, завдяки чому в ній зберігаються всі унікальні за своїми властивостями речовини.
Рослинна олія в Україні та за кордоном дуже цінується тими, хто уважно стежить за своїм раціоном та дотримується принципів здорового харчування. Правильно вживаючи певний вид олії, можна не лише скинути зайву вагу, але й вирішити багато проблем зі здоров'ям. Принадність полягає в тому, що нічого особливого робити не доведеться, потрібно просто регулярно вживати його в їжу.
Будь-яка рослинна олія здатна підтримувати імунітет людини після тяжкої хвороби та суттєво посилювати захисні функції організму. Природні олії сприяють виведенню токсичних компонентів, стимулюють кровообіг та покращують травлення.
Основна користь рослинних олій у тому, що вони містять велику кількість жирних поліненасичених кислот Омега-3 та Омега-6. Організм людини не вміє виробляти їх самостійно, але вкрай з них потребує.
Якщо ви хочете придбати рослинне масло, ціна (купити його можна і онлайн) буде залежати від того, до якого виду воно відноситься, і яку харчову цінність має.
В інтернет-магазині VARUS пропонуються такі варіанти:
кукурудзяне - ідеальний варіант для дитячого меню, не піниться і не горить;
оливкова – підходить для заправки салатів, підкреслює смак сирів та зелені;
гарбузове – незвичайна приправа для рисових та м'ясних страв, бобових, кабачків, а також для маринадів та різноманітних підлив;
лляне – надає пікантну нотку капусті, вінегретам, добре відтіняє смак різноманітних каш, але не підходить для термічної обробки;
конопляне – цікаве рішення для супів, соусів та других страв;
сезамове (кунжутне) - незамінна частинка азіатської кухні;
горіхове – відмінний варіант для песто, піци та різноманітних десертів;
масло зародків пшениці – для свіжих салатів, відмінний ранозагоювальний засіб;
обліпихове – використовується для заправки фруктових міксів та косметології (смажити на ньому не можна!);
шипшинний – антимікробний та протизапальний засіб, у кулінарії застосовується для десертів та салатної заправки;
авокадо – використовують для приготування соусів, майонезів та смаження;
кокосове – цікавий варіант для випічки, а також для різноманітних косметологічних процедур;
арахісове - має широке застосування, складно назвати страву, для приготування якої вона не підходить;
арганова – у поєднанні з мигдалем та медом дозволить розкрити смак марокканської пасти амлу;
бавовняне - олія, що зовсім не має запаху, повністю розкриє смак плову;
олія виноградних кісточок - шикарний вибір для маринадів, коктейлів та випічки;
абрикосове – розкриє смак риби, також добре з брокколі та для приготування киселю.
Ціна на рослинну олію також залежить і від ємності тари, в яку вона упакована. Якщо оливкова та кукурудзяна олія часто реалізується у пляшках ємністю 1 літр, то екзотичні олії зазвичай розфасовують з невеликі скляні пляшечки об'ємом від 0,1 до 0,5 літра.
Жителі Києва та інших міст України, де є гіпермаркети VARUS, можуть купити високоякісні олії від перевірених виробників з доставкою до будинку. При цьому ціна продукції буде тією ж, що й у традиційному магазині.