Ковбаса Varto Асорті
Не хочете обмежуватися чимось одним? Для вас створено асорті торгової марки Varto. Продукт складається із трьох сортів ковбаси: «Сервелат», «Президентська», «Ловецька Софіївська». Кожен із них став гідним представником продукції вищого ґатунку та має свої смакові особливості. Для їх створення були відібрані найкраща яловичина, свинина та сало.
Створення сирокопченої ковбаси
Особливістю такого виду продукції стала унікальна пружна структура, високий рівень зневоднення та благородний смак. Кожна з ковбас піддалася методу холодного копчення при температурі 18-25°С, після чого була витримана в окремому приміщенні з дотриманням усіх мікрокліматичних умов. Термін визрівання сирокопченої ковбаси досить довгий – іноді він сягає 1 місяця.
Нарізка у вакуумі
Акуратна сервірувальна порізка ідеальна для перекусу: вам не потрібно нарізати ковбасу, адже вона вже підготовлена виробником до вживання. Такий формат зручний у дорозі та суттєво економить час, коли потрібно швидко накрити на стіл. Вакуумне пакування збереже всі смакові якості продукту.