Ковбаса Varto Баварська
Створена зі свинини ковбаса вищого ґатунку торгової марки Varto у повному обсязі демонструє, яким має бути якісний продукт. Добірне м'ясо і найкраще сало об'єдналися в тандем, за рахунок чого ковбаса отримала ту саму в міру пружну структуру без зайвої сухості. У смаку домінує сіль, а за рахунок спецій продукт набуває пікантних акцентів. Мармуровий зріз має дуже апетитний вигляд.
Сирокопчений формат
Особливістю приготування таких ковбас стала витримка, завдяки якій вони втрачають велику кількість вологи. Процес ферментації відбувається після холодної обробки, коли температура копчення не перевищує 18-25°С. До повної готовності сирокопчений продукт може доходити досить довго – близько 30 діб.
Нарізка у вакуумі
Формат Баварської ковбаси дозволить вам одразу ж подати її на стіл. Вона не потребує порізки: акуратними тонкими скибочками продукт був попередньо нарізаний перед упаковкою. Вакуумний пакет відмінно зберігає смакові та ароматичні властивості делікатесу.