Beefeater Blood Orange. Процес починається з дистиляції основи Beefeater Dry Gin, а потім додається солодка натуральна есенція червоного апельсина. Незважаючи на те, що продукт має яскраво виражений фруктовий аромат червоного апельсина, в післясмаку чітко чути ялівець. Дистильований на знаменитому заводі в самому центрі Лондона, цей продукт став яскравим членом сім'ї Beefeater - сім'ї самих нагороджених джинів в світі. Виробництво фруктових нот досягається без компромісів досконало і з використанням виключно натуральних інгредієнтів.
Рецепт джина Beefeater був складений в 1820 році Джеймсом Барроу, в результаті чого світу було подаровано унікальний джин, що володіє яскравим смаком і ароматом. Повний рецепт джина Beefeater відомий тільки 6 співробітникам компанії, і з тих пір жодного разу не змінювався. Beefeater - єдиний в світі джин, який до цих пір проводиться тільки в Лондоні.
Beefeater - дистильований джин. B процесі дистиляції інгредієнти поміщаються в чан разом зі спиртом і залишаються на 24 години, що дозволяє спирту просочитися запахом і смаком натуральних трав. Через певний проміжок часу спирт повільно, протягом 8 годин, випаровується при невисокій температурі. При виробництві джина Beefeater використовується тільки пшеничний спирт високої очистки, який не має запаху і дуже м'який на смак.
Висока якість джина Beefeater, дивовижний смак і чудовий аромат є результатом ідеального поєднання ретельно відібраних інгредієнтів. Ялівець, що надає джину характерний аромат, закуповується в Італії, коріандр імпортується з Румунії, Болгарії, апельсинова і лимонна цедра привозиться з Південної Іспанії, корінь дягелю, що надає квітковий відтінок аромату джина, вирощується в Голландії і Бельгії.