Gordons - легендарний джин, який став національним британським напоєм, зразком в лінійці лондонських сухих джинів і найпопулярнішим джином в світі. Гордонс - перший джин, при виробництві якого виробник не використовує цукор, до Gordons підсолоджувачами намагалися приховати недосконалість смаку. При створенні напою використовують пшеничні, житні і ячмінні спирти, ялівець, корицю, імбир, лакрицу, лимонну цедру і інші рослинні інгредієнти.
Рецептура зберігається в таємниці і докладний рецепт Гордонс знають лише кілька людей. Рослинні компоненти настоюють спирті більше двох діб, проходять потрійну дистиляцію в старовинному мідному дистиляційному кубі, ретельно фільтруються і витримуються близько півтора років. Рецепт джина залишається оригінальним майже 250 років, напевно, тому йому вдається користуватися популярністю в більш ніж 150 країнах світу і удостоюватися найвищих нагород конкурсів і виставок. Gordons розливають в прозорі пляшки, етикетку яких прикрашає родова емблема сім'ї Гордон - зображення вепра.