Чай Basilur Pu-Erh
Великолистовий пуер торгової марки Basilur відноситься до витриманих чаїв. Його особливістю стала нестандартна ферментація. Листя збирають і доводять до рівня зеленого чаю, після чого починається етап обробки мікроорганізмами. Саме на цій фазі чай змінює свій хімічний склад, що впливає на його смакову складову. На відміну від багатьох варіантів пресованого пуеру, цей продукт представлений у розсипному форматі. Смак із землистими нотками та терпкими акцентами деревини складно сплутати з чимось іншим.
Користь китайського пуеру
Даний напій відомий своїми позитивними ефектами як антиоксидантний засіб, жироспалювач і регенеруюча речовина. Рівень холестерину та цукру приходить до необхідної норми. Імунітет стає міцнішим, а організм менше піддається старінню.
Секрети ідеального чаю
Поціновувачі рекомендують не викидати заварку: якісний чай можна зробити з однієї порції до 10 разів. І кожна чашка буде унікальною за смаком. Не давайте листю висохнути – тоді заварка вже непридатна для подальшого вживання. Краще віддати перевагу чистому продукту без цукру та інших добавок.