Чай Basilur Chinese White Tea
Білий чай – особливий продукт. За рахунок того, що він зазнав слабкої ферментації, після заварювання напій отримує лише легкий солом'яний відтінок, який майже не змінює його виду. Для створення Chinese White Tea використали виключно молоді листочки та бруньки, що кардинально вплинуло на смакові якості.
Чистий смак без добавок
Ніжний і легкий – ці два слова якнайкраще описують напій на основі білого чаю. У нього приємний квітковий аромат, за рахунок чого смак розкривається ще цікавіше. Роблячи ковток, ви зможете відчути солодкі натяки, що нагадують пилок. Посмак ненав'язливий, якийсь час ще нагадує про себе приємними підтонами. Не містить ароматизаторів та барвників.
Як заварити білий чай
Цей сорт чаю потребує води з найменшою температурною дією: 60–70°С достатньо для того, щоб лист віддав необхідні речовини напою. Особливістю білого чаю стала його властивість багаторазового заварювання: 5-6 разів він придатний для використання, при цьому кожен новий напій відкриватиме перед вами нові смакові горизонти.