Чай Basilur Earl Grey Specially Classics
Перед вами один із найкращих тандемів у своєму роді: чорний чай із бергамотом. Листовий фасований чай легко заварити будь-яким зі способів, щоб насолодитися смаком справжнього фаворита англійців. Якісна упаковка тривалий час утримує ефірні олії, за рахунок чого продукт після відкриття не втрачає необхідних якостей.
Преміальна смакова піраміда
Ароматизатор бергамот додав пікантності чорному чаю: завдяки чому напій набуває особливого терпкого підтону, багатого на танини. А ще для нього характерні легкі цитрусові натяки, які не переростають в окрему яскраву ноту, а лише дають акуратний привабливий шлейф.
Заваріть чай правильно
Для прихильників чорного чаю є кілька секретів, які допоможуть зробити улюблений напій цікавішим. Перед самим заварюванням промийте ємність окропом: так ви підготуєте температурне середовище. Спочатку засипте листя і залийте його водою так, щоб вона покрила заварку. Через 1-2 хвилини додайте рідину, що залишилася. Для цього типу чаю вода має бути приблизно 90°С.