Чай Карпатський Ромашка
Український бренд чаю, кожен продукт якого вражає якістю, смаком та складом. Без ароматизаторів та барвників – лише ромашка, готова до заварювання. Пакетований формат відмінно підходить для польових умов, адже це найбільш невибагливе фасування.
Суперкорисний продукт
Основними речовинами у ромашковому чаї стали азулени та флавоніди. Цей тандем ефективний проти широкого спектра показань – від мігрені до пієлонефриту. Варто зауважити, що незважаючи на свій специфічний смак, у форматі представленого чаю ромашка дуже добре зарекомендувала себе. Тепер її не сприймають лише як антисептик – це трава, що ідеально підходить для чаю.
Особливості заварювання
Декілька секретів допоможуть вам зробити справжній шедевр із, здавалося б, простого продукту. Перше і незаперечне правило: не заливайте траву окропом. Вода температурою 90°С – якраз. Такою вона стане за 10 хвилин після кип'ятіння. 5-7 хвилин під кришкою достатньо, щоб чай розкрив свій смакоароматичний букет та поділився всім корисним.