Чорний Чай Basilur Gold Ceylon
Високоякісний продукт, виготовлений на Шрі-Ланці. Вирізняється яскравим насиченим смаком, інтенсивним ароматом, золотистим відтінком настою. Збір здійснюється у регіоні високогірних плантацій, що підвищує якість чаю. Підходить для ранкового та денного чаювання, а також може бути чудовим доповненням до легких закусок та десертів.
Смак та аромат
Має багату на органолептику. Аромат трохи солодкий, що робить його особливим. Смак демонструє легкі фруктові та квіткові ноти. Має стійкий незабутній післясмак.
Рекомендації до заварювання
Щоб приготувати цей чай, слід заварювати приблизно 3-5 хвилин при температурі близько 95-100 градусів Цельсія. Рекомендується використовувати одну чайну ложку на 200-250 мл води. Дотримуючись цих правил, ви отримаєте ідеальний напій, який високо оцінять вимогливі гурмани. І ті, хто просто хоче насолодитися якісним продуктом.