Бріскет – або, як ми більш звикли, «грудина» – щира рекомендація від М’ясторії. Низькотемпературне приготування м’яса протягом 4,5 годин надає йому неймовірної ніжності. Висока мармуровість робить його ароматним і соковитим. Томлений бріскет тане у роті, а соус Барбекю додає йому пікантного смаку.
Щоб отримати повноцінний обід чи вечерю для всієї родини вам потрібно дотриматися всього кілька простих кроків. За 30 хвилин перед приготуванням витягніть страву з холодильника та залиште за кімнатної температури. Після цього поставте свинину з овочами в гарячу духовку на 15 хвилин. Викладіть м`ясо з гарніром на тарілку та подавайте до столу гарячим.
Відгуки
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!