Крупа Вигода гречана 900 г

за 1 шт (900 г)

50.90 грн

Крупа ячна Вигода 900 г

за 1 шт (900 г)

12.30 грн
Крупа Varto Артек пшенична 300 г
-20% до 22.03

Крупа Varto Артек пшенична 300 г

за 1 шт (300 г)

20.50 16.40 грн

Крупа Вигода перлова, 900 г

за 1 шт (900 г)

11.90 грн

Горох Вигода колотий 900 г

за 1 шт (900 г)

15.70 грн

Крупа манна Вигода 900 г

за 1 шт (900 г)

15.50 грн

Пшоно Вигода 900 г

за 1 шт (900 г)

23.30 грн

Крупа Вигода пшенична 900 г

за 1 шт (900 г)

23.30 грн

Крупа Ситий Пан гречана 1000 г

за 1 шт (1 кг)

99.90 грн
Крупа Varto пшоно шліфоване 4х100 400 г
-20% до 22.03

Крупа Varto пшоно шліфоване 4х100 400 г

за 1 шт (400 г)

22.90 18.30 грн
Крупа ячна Varto №2 300 г
-20% до 22.03

Крупа ячна Varto №2 300 г

за 1 шт (300 г)

19.50 15.60 грн

Квасоля біла 250 г

за 1 шт (250 г)

33.90 грн

Крупа Сто пудів Кус-кус 400 г

за 1 шт (400 г)

55.90 грн
Сочевиця Сто пудів червона 350 г
-20% до 22.03

Сочевиця Сто пудів червона 350 г

за 1 шт (350 г)

54.90 43.90 грн

Крупа Varto Артек пшенична 800 г

за 1 шт (800 г)

23.90 грн
Нут Сто пудов 400 г
-20% до 22.03

Нут Сто пудов 400 г

за 1 шт (400 г)

36.90 29.50 грн
Рис Varto шліфований круглозерністий 4 x 100 г
-20% до 22.03

Рис Varto шліфований круглозерністий 4 x 100 г

за 1 шт (400 г)

43.50 34.80 грн
Сочевиця Сто пудів зелена 350 г
-20% до 22.03

Сочевиця Сто пудів зелена 350 г

за 1 шт (350 г)

34.90 27.90 грн

Крупа Ячна вагова

за 1 кг

12.90 грн