Сир Мукко Gouda козячий
Використовуючи автентичні традиції створення голандського сиру, українські фахівці втілили власну рецептуру. Цей сир створюють на виробництві, розташованому в районі Трускавця та Моршина. Консистенція його схожа на структуру домашнього сиру. Смак та аромат формуються протягом 3 місяців, поки продукт дозріває. Особлива органолептика досягається за допомогою використання молока альпійських кіз.
Корисні властивості
Перевагою козиного сиру став великий вміст вітамінів, мікро- та макроелементів у складі. Вітаміни А і К, рібофлавін, фолієва кислота, ніацин – все це робить продукт корисним. Краса волосся і шкіри, міцність кісткової тканини, поліпшення зору, зниження рівня холестерину стали позитивними ефектами, що супроводжують регулярне вживання козиного сиру.
Гастрономічна сполучуваність
Продукт смачний як у солоних поєднаннях, так і в солодких. Бутерброди з авокадо чи ягодами? Переконливе «Так!» в обох випадках. Смачне тріо «прошутто, диня, козячий сир» можна перетворити на вишуканий салат. А турецька кукурудзяна каша з розтопленим тягучим сиром підкорить любителів в'язкої структури.