Серія Смачна сіль від приправки - це морська фінішна сіль з натуральними прянощами. Сама назва каже, що фінішну сіль необхідно додавати безпосередньо перед подачею страви.
Чи знаєте ви, що використання копченої солі безпечніше, ніж приготування їжі на вугіллі? Традиційно, їжу коптять у коптильні без фільтрації диму, тому канцерогенні речовини, такі як бензоперен, смоли, зола проникають у продукти разом із ароматом диму.
Тому натуральний ароматизатор диму є безпечнішим, ніж традиційне копчення і не шкодить здоров'ю. Як же одержують натуральний ароматизатор диму?
Спалюють деревину вишні, вільхи, яблуні у спеціальних камерах.
Внаслідок горіння утворюється конденсат – водяниста рідина, яка має бурштиновий або світло-коричневий колір.
Конденсат пропускається через фільтр, очищаючись від смоли, золи, бензоперену. Через це натуральний ароматизатор диму набагато безпечніший за просте копчення або смаження на вогнищі.
Вода насичена димом та натуральним рідким ароматизатором диму. Щоб отримати сухий натуральний дим, рідину додатково випарюють і додають, наприклад, крохмалю.
Найпопулярнішими видами солі в Україні є кам'яна сіль, сіль «Екстра» та морська. Зазвичай будь-яка сіль проходить додаткову обробку, щоб мати білий колір і не комкуватися:
відбілювання хімічними реагентами – наприклад, кислотним промиванням SO2 (діоксидом сірки) – небезпечний хімічний реагент, який спричиняє порушення функцій дихання та руйнує білки в організмі людини, та знижує рівень В1.
додавання антистежувачів, наприклад е-536 (фероціанід калію). Антинаглядач е-536 є забороненим у деяких країнах, оскільки він використовується не для харчової промисловості, а для виготовлення пігментів, фарбування шовку, у виробництві ціаністих сполук, феритів та кольорового паперу.
При виробництві солі «Приправка» не використовує жодних відбілювачів та антинаглядачів
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!
Новинки
Рекомендуємо подивитися
Інші категорії ТМ Pripravka