Південна путасу свіжоморожена
Цей представник сімейства тріскових переверне ваші рецептори з ніг на голову, показавши, наскільки смачною може бути біла риба. Після вилову вона зазнала шокової заморозки, що зберегло її корисні властивості та смак. Продається у цілому варіанті, за рахунок чого ви зможете приготувати будь-які варіанти страв.
Особливості хімічного складу
Завдяки великому вмісту йоду продукт дуже корисний для щитовидної залози та ендокринної системи загалом. Вітамін Е позитивно позначається на стані шкіри, нігтів, волосся. Чимало в путасу і кислоти Омега-3, яка бореться з неполадками ЦНС, підвищеною втомою та депресивними станами.
Біла риба в кулінарії
Рибка смакуєу будь-якому вигляді: варена, на пару, запечена, смажена. Останній спосіб найбільш популярний, адже ви отримуєте ту саму хрустку скоринку. Але якщо хочеться чогось менш калорійного, краще віддати перевагу пару чи грилю. З правильними спеціями, овочами та травами путасу божественна!