Аргентинська креветка (Hymenopenaeus muelleri) – безхребетні, відносяться до загону десятиногих ракоподібних. Абсолютно дика креветка, природне середовище проживання – холодні води південної частини Атлантичного океану на глибині від 200 до 1200 метрів. Характерний червоний колір цього виду креветок є натуральним, а не як більшості креветок, під засобом термообробки.
Розміри аргентинської червоної креветки значні, вони можуть досягати 25 см і ваги у 50 г. Цим вони і приваблюють покупців, адже аргентинська креветка щільно закріпила позиції на ринку морепродуктів США, Японії і Європи. Тепер і у нас є можливість насолодитися смачним делікатесом з далеких аргентинських вод. Але славиться дика креветка не тільки своїм розміром, але і набором корисних властивостей містяться в м'ясі ракоподібних: велика кількість білка, вітаміни, цинк, фосфор, калій, залізо і багато іншого. Аргентинська креветка володіє ніжним, трохи солодкуватим, але в теж час ароматним присмаком з щільною консистенцією. Така дика креветка чудово поєднується в салаті, чудово підійде для смаження на грилі, морських коктейлів, приготованих смажених страв... тобто вона буде смачною не залежно від способу приготування. Дика аргентинська креветка на відміну від штучно виведеною, харчується виключно природними продуктами, а не кормами та харчовими добавками. А це говорить про те, що креветка дика аргентинська ― більш поживна, корисна і смачна.