Кільки Рибна Затока балтійська обсмажені в томатному соусі 240 г

Артикул: 2645747
хек
оселедець
сардина
кілька
34.90 27,9 грн
за 1 шт (240 г)
Бренд
Тип обробки
в томаті
Тип консерви
риба консервована
Вид риби
кілька
Добавки
без добавок

Інформація про товар

Вуглеводи
4 г/100 г
Тип обробки
в томаті
Пакування
металева банка під ключ
Калорійність ккал
69 ккал/100 г
Тип консерви
риба консервована
Вага
240 г.
Добавки
без добавок
Умови зберігання
Зберігати в прохолодному місці
Бренд
Білки
13 г/100 г
Жири
12 г/100 г
Температура зберігання
0..+25 °C
Склад
риба кілька, паста томатна, олія, масло соняшникова рафінована дезодорована, цукор білий кристалічний, борошно пшеничне хлібопекарське, цибуля, сіль кухонна, кислота оцтова, спеції мелені (перець духмяний, перець чорний, коріандр, лист лавровий), вода
Вологість
до 75%
Країна виробництва
Україна
Вид риби
кілька
Термін зберігання товару
720
Опис
Кілька в томатному соусі-це апетитне блюдо, здатне занурити вас в атмосферу морського узбережжя. Вишуканість риби і гармонія смаків томатного соусу об'єднуються в дивовижній рецептурі. Склад включає кільку Чорноморську, томатний соус, цибулю, часник, спеції. Кожен інгредієнт відіграє важливу роль у відтворенні неповторної композиції смаків і ароматів. Страва поєднує в собі м'якість риби, насиченість томатного соусу і легкі нотки гостроти. Аромат ненав'язливо розкриває свіжість морепродуктів, нюанси зелені і тепло спецій. Корисні властивості полягають у високому вмісті білків, омега-3 і мінералів, а також вітамінів і лікопену в томатному соусі. Блюдо сприяє здоров'ю серця і мозку, а також підтримує оптимальний рівень холестерину. Кілька чорноморська Рибна Затока може подаватися як основна страва або гарнір до рису, картоплі або пасти. Вона відмінно поєднується зі свіжими овочами або салатами. У кулінарії можна використовувати різні методи приготування, зокрема смаження, запікання або тушкування.

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах

Новинки

Рекомендуємо подивитися