Хінкалі міні – майже як у Грузії
Хінкалі стали одним із символів Кавказу – страва, яку неможливо не полюбити. Завдяки торговій марці Геркулес можна відчути всю силу цього смаку в зручному міні-форматі. Такі хінкалі варяться набагато швидше за рахунок меншого розміру. При цьому смакові якості нічим не поступаються класичному втіленню страви.
Відповідно до рецептури
Виробник приділив особливу увагу, щоб зберегти характерні риси страви. Для цього фарш роблять з високоякісної яловичини і додають до нього деяку кількість сала – так бульйон всередині хінкалі буде ситним та наваристим. Ключовими інгредієнтами, що розставляють акценти, стали зелень та суміш спецій.
Заморожений напівфабрикат
Більше не потрібно витрачати час на замішування тіста та ліплення – все зробили до вас. Зберігання продукції в морозилці дозволить завжди мати паличку-виручалочку на випадок, коли потрібно накрити стіл, а часу в обріз. Готові до варіння хінкалі проходять процес приготування в підсоленому окропі, після чого їх можна споживати.