Напевно, немає в природі та нашому холодильнику продукту простіше і необхідніше, ніж куряче яйце. Починаючи з сирого яйця, які п'ють, приправивши перцем і сіллю, збивають у гоголь-моголь, до яєць, зварених некруто, в мішечок, пашот і круто. Яєчні, омлети прості, з припіканням і начинками, пудинги та яєчні маффіни, начинки для пирогів, м'ясних рулетів та млинців, незамінний інгредієнт практично у всіх улюблених салатах, холодні закуски, десерти – безе та мигдальні тістечка, добавка в тісто – список можна продовжувати до нескінченності, адже курячі яйця – універсальний продукт, які варять, смажать та запікають у духовці, їдять сирими та у будь-якому разі, крім задоволення, отримують максимум користі