Тунець - морське курча, один з найпопулярніших інгредієнтів середземноморської кухні. Саме ця низькокалорійна риба містить безліч корисних для організму речовин. М'ясо тунця має характерний рожевий колір і делікатний смак. Продукт вже готовий до вживання, містить оптимальну кількість йоду, кальцію і магнію. Тунець у власному соку Fish Line проводиться в Таїланді, країні, де традиції рибного промислу обчислюються століттями. Цілий шматочок або подрібнене м'ясо тунця, в рослинному маслі або у власному соку - кожен зможе вибрати тунець на свій смак з лінійки Fish Line. З консервованим тунцем можна приготувати різні салати і закуски, пасту, піцу, пироги, а також використовувати як самостійну закуску. Досить додати крапельку лимонного соку і прикрасити овочами, оливками і пряними травами.