Цей сир походити з регіону Франції, що має назву Долина Луари. «Фоль Епі» перекладається як колос дикої пшениці, вісь чому форма голови цього сіру прикрашена колосками і має сяючу золотисту скоринку. Сир має горіховий присмак із фруктовими нотками, що чимось нагадує швейцарський «Емменталь». «Фоль Епі» добре смакує зі свіжим хлібом, фруктами і різноманітними салатами. Щодо вин, то цей сир чудово поєднується із Шардоне, Савінйон, Піно Нуар та Мерло. Окрім вагового, «Фоль Епі» випускається у невеличких зручних упаковках для перекусів. «Фоль Епі» Легкий — ідеально підходить для легкого сніданку або вечері, а також для людей, які особливу увагу приділяють дієтичному харчуванню.