Перлова крупа - один з популярних продуктів, вироблений з ячменю.
Знайомий з епохи палеоліту ячмінь протягом всієї історії активно використовувався людством і нерідко заміняв інші круп'яні продукти і злаки.
Простий спосіб виробництва і відносна дешевизна продукту зробили його улюбленцем бюджетних установ - дитячих садків, таборів, баз відпочинку, санаторіїв, військових частин. Однак дослідження феномену перловки призвело до доведення її високої корисності. Приємна на смак каша, при вживанні також надає особливо позитивний ефект на роботу організму: активно проявляє антиоксидантні властивості, підвищує імунітет, активізує фізичну і розумову діяльність, підвищує витривалість, стимулює детоксикацію організму, благотворно впливає на функціонування травної та ендокринної систем, стабілізує діяльність серцево судинної.
Завдяки ТМ Козуб, улюблений багатьма з дитсадівського віку продукт став набагато простіше в приготуванні. Цільнозерновий ячмінна крупа після подрібнення і м'якого пропарювання значно скорочує час приготування. Перлові пластівці, залиті молоком, бульйоном або окропом, протягом 5 хвилин будуть готові до вживання.