Cecilia Beretta Valpolicella Superiore Ripasso - червоне напівсухе вино, створене з купажу автохтонних сортів винограду - Корвіна, Рондінелла, Корвіноне, Неграр. Ягоди вирощуються на винограднику, розташованому на схилах в північно-східній частині Верони. Ґрунти - глинисто-вапняні. Кожен сорт вініфіціруют окремо. Ретельно відібраний виноград звільняється від гребенів, дбайливо пресується і піддається мацерації на шкірці протягом 15 днів. Алкогольна ферментація проходить при контрольованій температурі (24-25 ° С). Унікальна особливість цього вина полягає у вторинній ферментації, яка виробляється в контакті з шкіркою винограду, що залишилася від вина Амароне. Ця процедура збагачує аромат і структуру майбутнього Ріпассо. Після закінчення вторинної алкогольної ферментації вино декантирують, поміщається в дерев'яні бочки різного об'єму і ступеня випалу, в яких дозріває наступні 12 місяців. Після бутилювання Вальполічелла Суперіоре Ріпассо ще півроку витримується в кондиціонованих приміщеннях виноробні.