Вино Pasqua Cecilia Beretta Valpolicella червоне напівсухе 0.75 л

Артикул: 2543329
біле
червоне
Бренд
Рейтинг Vivino
0
Колір вина
червоне
Вміст цукру
напівсухе
Міцність (% об.)
13.5
Сорт вина / винограду
корвіна, рондінелла, корвіноне, неграра

Інформація про товар

Бренд
Країна виробництва
Італія
Рейтинг Vivino
0
Тип продукту
вино
Категорія вина
виноградне
Колір вина
червоне
Вміст цукру
напівсухе
Об`єм, мл
750
Міцність (% об.)
13.5
Призначення
столове
Вид вина
купаж
Сорт вина / винограду
корвіна, рондінелла, корвіноне, неграра
Витримка
витримане
Тип тари
скляна пляшка
Температура подачі
16 - 18 °C
Смак вина
Вино має багатий, насиченим, щільним і округлим смаком з гладким післясмаком, в якому залишаються нюанси червоних ягід і спецій.
Аромат
Інтенсивний аромат вина наповнений нотами дикої вишні, підліску та відтінками підсмаженого хліба.
Гастрономічна сумісність
Вино відмінно доповнить барбекю і смажене на грилі м'ясо, зрілі сири і пасту Болоньєзе.
Жири
0 г/100г
Вуглеводи
0.5-2.5 г/100мл
Білки
0 г/100г
Калорійність ккал
50-150 ккал/100мл
Вологість
до 85%
Температура зберігання
+5..+20 ºC
Умови зберігання
Зберігати у темному, добре вентильованому місці, без стороннього запаху, без попадання прямих сонячних променів
Опис
Cecilia Beretta Valpolicella Superiore Ripasso - червоне напівсухе вино, створене з купажу автохтонних сортів винограду - Корвіна, Рондінелла, Корвіноне, Неграр. Ягоди вирощуються на винограднику, розташованому на схилах в північно-східній частині Верони. Ґрунти - глинисто-вапняні. Кожен сорт вініфіціруют окремо. Ретельно відібраний виноград звільняється від гребенів, дбайливо пресується і піддається мацерації на шкірці протягом 15 днів. Алкогольна ферментація проходить при контрольованій температурі (24-25 ° С). Унікальна особливість цього вина полягає у вторинній ферментації, яка виробляється в контакті з шкіркою винограду, що залишилася від вина Амароне. Ця процедура збагачує аромат і структуру майбутнього Ріпассо. Після закінчення вторинної алкогольної ферментації вино декантирують, поміщається в дерев'яні бочки різного об'єму і ступеня випалу, в яких дозріває наступні 12 місяців. Після бутилювання Вальполічелла Суперіоре Ріпассо ще півроку витримується в кондиціонованих приміщеннях виноробні.

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах

Інші категорії ТМ Cecilia Beretta